Rulouri de vitel cu felii Hochland

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 bucati carne de vitel
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite mustar
  • 4 lingurite bulion
  • 8 felii de branza topita Hochland
  • 1 lingura unt
  • 125ml supa instant
  • 2 castraveti murati
  • patrunjel
  • 1 ceapa
  • 300g iaurt
  • suc de lamaie
  • 3 lingurite amidon alimentar
  • 1 varf de cutit de zahar.

Mod de preparare

Bateti bine carnea si condimentati cu sare si piper. Ungeti-o cu mustar si cu 1 lingurita de bulion ,apoi asezati deasupra cate o felie de branza topita. Rulati si fixati marginile cu scobitori, apoi prajiti rulourile in unt. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba inabusit 10 min. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald. Adaugati peste sosul lasat de friptura supa instant. Taiati castravetii, patrunjelul si ceapa marunt, amestecati-le cu iaurtul, restul de bulion, zeama de lamaie si adaugati-le la sos, apoi legati totul cu amidon. Condimentati si puneti rulourile 10 min. in acest amestec. Decorati cu patrunjel si felii de lamaie si serviti cu orez fiert.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise