RULOURI DIN CARNE SI CREIER DE PORC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.pulpa de porc ,
  • 300g.creier de porc,
  • 25g.faina,
  • 125g.pesmet,
  • 4 oua,
  • 125ml.ulei,
  • 100g.ceapa,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Carnea se taie felii, se sareaza, se bate cu ciocanul de snitele.

2. Creierul se lasa sa stea in apa rece si apoi se curata de pielite. Se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 20 de minute.

3. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei. Se amesteca apoi cu mixerul ceapa, creierul si 2 oua; se adauga sare si piper dupa gust.

4. Feliile de carne se umplu cu aceasta compozitie, se ruleaza, se prind cu scobitori, se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

5. Se servesc cu garnituri dupa plac si un vin rosu sec.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise