Rulouri din piept de pui bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat
  • * unt
  • * 2 morcovi
  • * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Mod de preparare

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa cam 6 fasii de piept. Punem fasiile de piept intr-o folie si batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper si punem la frigider pana facem umplutura.

ntr-o tigaie punem unt si o picatura de ulei. Taiem morcovii fideluta (cat putem de subtiri) si ii sotam in unt.

Urmeaza asamblarea: 2 felii de sunca / bacon , o fasie de piept de pui, iar la mijloc punem morcovul. Rulam si fixam cu o scobitoare.

Punem rulourile intr-o tava, adaugam putin vin alb, acoperim cu o folie si introducem la cuptor pentru 30 de minute. In ultimile 10 minute ridicam folia ca sa se rumeneasca rulourile. Cam asa arata dupa ce cuptorul si-a facut treaba.

Ca si garnitura am ales cartofii natur fierti in apa cu putin unt si sare. La servire am condimentat cu nucsoara si am presarat patrunjel verde maruntit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise