Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Materie prima ptr 4 portii
  • 2 buc piept de pui
  • 150 gr muschi file afumat
  • 8 felii branza topita
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 400 ml smantana
  • 100 gr unt
  • cartofi
  • verdeata, piper, sare

Mod de preparare

Pieptul se bate ca pentru snitele, se sareaza, se pun deasupra felii de muschi, ciuperci taiate si ele feliute si cate doua felii de branza topita. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se aseaza in tava cu unt si putina apa. Dupa ce s-au rumenit pe deasupra, se scot, iar in sosul format se pun ciupercile taiate felii mai mari. Cand s-au inmuiat, se adauga smantana in care sa dizolvat o lingura de faina se mai tine in cuptor pana se leaga putin. Rulourile se servesc alaturi de sosul format si cartofi natur cu putina verdeata deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise