Salata de legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O varza mica,
  • 3-4 rosii potrivite,
  • oregano,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • ulei,
  • otet.

Mod de preparare

Se spala rosiile si se taie ca la salata de rosii. Se ia varza si se taie fideluta subtire, apoi se adauga sare pentru a se inmuia putin. Se amesteca rosiile cu varza taiata, se adauga oregano, sare daca mai este nevoie, putin ulei, putin otet. Se taie usturoiul marunt, marunt si se adauga cu celelalte ingrediente. Se pune piper dupa gust si se amesteca foarte bine. Se poate consuma alaturi de tocane sau fripturi. S-aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise