Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuiti populari
  • 250 gr rahat
  • 300 gr margarina
  • 250 gr nuci tocate grosier si prajite
  • 4-5 linguri cacao
  • 6 linguri apa
  • coaja rasa de lamaie
  • o esenta de rom

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Apa se pune la incalzit pe foc.Adaugam margarina,cacaua,rahatul,nucile,coaja de lamaie si esenta de rom.

Biscuitii se rup in bucati cam jumatate,iar restul se sfarama cat mai marunt.Se toarna compozitia calda peste biscuiti.Se amesteca bine.

Impartim compozitia in doua parti.Fiecare parte se pune pe folie alimentara,se modeleaza in forma de sala.Se ruleaza strans in folie si se lasa la rece 4-5 ore dupa care se desface folia si se poate felia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise