Salanta picanta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 grame de fasole pastai galbena
  • - 6 ciuperci
  • - 2 castraveti
  • - 2 rosii
  • - un ardei iute
  • - 150 grame sunca de pui
  • - 100 grame branza de bivolita
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Fasolea galbena se fierbe in apa cu sare.

Ciupercile se curata, se spala, se calesc putin in ulei, dupa care se inabusa

Castravetii si rosiile se curata, se spala si se taie feliute,

Sunca de pui se taie cubulete.

Branza de bivolita se da pe razatoarea mare.

Ardeiul iute se taie rondele.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise