Cartofii se spala, se curăţă si se taie în rondele, apoi se pun la fiert în apa cu sare. Ceapa verde se curăţă, se spala si se taie bucati de cca. 2 cm. Salata verde se curata, se spala si se taie. Rosiile se curata, se spala si se taie rondele. Verdeata se curata si se spala, apoi se taie marunt. Ouale se taie rondele. Componentele pregatite se amesteca intr-un vas impreuna cu sarea, otetul si uleiul. Se controleaza gustul. Se monteaza compozitia in farfurii pentru servit sau pe platou, într-o forma placuta şi se decoreaza cu felii de ou.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise