Salată ciobanească

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 porţii:
  • 1 castravete mare ( 400g)
  • 4 roşii mari (500-600g)
  • 2 ardei graşi mari (400g)
  • 1 ceapă mare
  • 1 salată mică
  • 100g caşcaval
  • 150g măsline
  • 250g afumătură(kaizer/piept/şuncă, etc)
  • 300g brânză de oaie
  • 6 oua fierte
  • 250g ciuperci

Mod de preparare

Dacă ciupercile sunt proaspete, ele trebuie fierte la foc mic, acoperite, cca. 30 min.

Se mărunţesc ingredientele (mai puţin gălbenuşurile si brânza) de preferinţă felii sau pai (pentru aspect) şi se amestecă într-un castron mare. În momentul cand se serveşte, se rade brânză(~50g) peste

porţie şi apoi se aşează galbenuşul corespunzător unui ou, tăiat în patru, ca ornament.

Poftă bună!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise