Salată de creier

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 creier de vacă sau de viţel
  • -zeama de la 1/2 lămâie
  • -100g ulei
  • -sare
  • -piper
  • -câteva măsline
  • -pătrunjel

Mod de preparare

Se ţine creierul în apă rece o oră, se curăţă de pieliţă se pune la fiert în apa caldă cu puţină sare. Se fierbe 15-20 min, se lasă să se răcească şi se freacă cu o lingură de lemn, adăugând uleiul picătură cu picătură până se pune tot.

Se adaugă zeama de lămâie, sarea şi piperul.

Se garniseşte cu felii de măsline şi câteva fire de pătrunjel verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise