Salată de morcovi şi portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 1 lingură de miere
  • 1 lămâie
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • frunze de busuioc verde.

Mod de preparare

Se curăţă, se spală şi se fierb morcovii potrivit (să nu fie prea fierţi) apoi se taie rondele potrivite, nu foarte subţiri şi se pun într-un castron mare împreună cu 1 portocală tăiată cubuleţe. Din cealaltă portocală şi lămâia se stoarce întrun vas, peste acestea se adaugă mierea, piperul, sarea, uleiul de măsline şi frunzele de busuioc tocte după gust. Se decorează cu felii de portocale.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise