Salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • porumb fiert
  • sfecla coapta
  • iaurt degresat
  • usturoi sau hrean
  • verdeata
  • zahar sau miere.

Mod de preparare

Se amesteca dupa ce s-a maruntit bine sfecla coapta si porumbul boabe sau pasat,se adauga in cantitatea dorita iaurtul care a fost mixan inainte cu usturoi sau hrean.

Se amesteca totul bine dupa care se adauga miere sau zahar dupa gust si verdeata pt prospetime si aspect.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise