Salata a la Rose

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • - 200 g morcovi
  • - 400 g mazare
  • - 40 g mustar
  • - 2 buc oua
  • - 2 g sare de lamaie sau 100 g lamaie
  • - 300 g ulei
  • - 1 leg. verdeata
  • - piper
  • - sare
  • - 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete.

Morcovii se fierb separat si se taie cubulete.

Mazarea se scurge de zeama, se clateste cu apa rece si se amesteca cu cartofii si morcovii.

Se adauga verdeata tocata, sare si piper si se amesteca.

Maioneza se prepara din ulei, oua si zeama de lamaie, la fel ca pentru salata de boeuf.

Se amesteca cu mustarul si cu legumele, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu maioneza retinuta in acest scop.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise