Salata a la rus

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 kg cartofi
  • * 4 morcovi
  • * 1 conserva mica de mazare
  • * 2 oua
  • * 2 linguri de mustar
  • * 1 legatura de verdeata
  • * 300 ml ulei
  • * sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

1. Fierbi cartofii spalati in coaja si separat, pui la fiert si morcovii curatati.

2. Odata fierti cartofii, ii cureti si ii tai cubulete.

3. Morcovii fierti ii tai cubulete, iar mazarea o scurgi de zeama si o amesteci cu morcovii si cartofii.

4. Faci maioneza din oua, mustar si ulei si apoi amesteci legumele cu jumatate din cantitatea de maioneza.

5. Pui totul pe un platou, ii dai forma si ornezi cu restul maionezei.

6. Decorarea o faci dupa imaginatia ta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise