Salata a la rus

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 kg cartofi
  • * 4 morcovi
  • * 1 conserva mica de mazare
  • * 2 oua
  • * 2 linguri de mustar
  • * 1 legatura de verdeata
  • * 300 ml ulei
  • * sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

1. Fierbi cartofii spalati in coaja si separat, pui la fiert si morcovii curatati.

2. Odata fierti cartofii, ii cureti si ii tai cubulete.

3. Morcovii fierti ii tai cubulete, iar mazarea o scurgi de zeama si o amesteci cu morcovii si cartofii.

4. Faci maioneza din oua, mustar si ulei si apoi amesteci legumele cu jumatate din cantitatea de maioneza.

5. Pui totul pe un platou, ii dai forma si ornezi cu restul maionezei.

6. Decorarea o faci dupa imaginatia ta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise