Salata alba

Pieptul de pui se desface si se taie felii si apoi cuburi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr branza feta
  • 50 gr sunca piept pui
  • 100 gr piept pui fiert
  • 3 linguri boabe porumb
  • 3 castraveti taiati felii (scosi samburii)
  • 3 linguri maioneza
  • 4 linguri smantana
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se desface si se taie felii si apoi cuburi, sunca se taie cuburi mici, castravetii se taie felii subtiri si se pun intr-un castron. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se sareaza dupa gust.

Se consuma imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise