Salata andaluza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • 1/2 lingurita de vegeta
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • sare si piper dupa gust
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu vegeta, nu se amesteca ca sa nu se terciuiasca;

Se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici, iar ceapa solzisori fini si se amesteca cu sare, ulei si sucul de lamaie dupa gust;

Se taie in felii foarte fine usturoiul si se amesteca cu orezul rece;

Se amesteca apoi toate ingredientele si se lasa la rece un sfert de ora

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise