Salata Andaluza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana de salata verde
  • 4 morcovi
  • 10-15 masline
  • 3-4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 1 galbenus de ou tare
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala si se curata salata,apoi se taie si se pune intr-un bol de salata.Morcovii se curata sI se dau pe razatoarea mare si se adauga la salata verde.

Galbenusul de ou fiert tare,se paseaza bine si se amesteca cu ulei,mustar,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.Apoi se toarna acest amestec peste salata.Se oorneaza cu masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise