Salata aperitiv

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ceapa
  • - 1 kg morcov
  • - 1 kg ardei verzi
  • - 1 kg ardei capia
  • - 1 kg gogosari
  • - 1 kg gogonele
  • - 1 borcan de mustar (400 g)
  • - 2-3 linguri de otet
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 lingura mare de miere
  • - ulei
  • - 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Ceapa taiata fideluta mica si morcovii dati pe razatoarea mare se calesc in ulei, apoi se adauga pe rand, amestecand continuu, pana isi schimba culoarea, ardeii taiati fideluta mica si se adauga gogonelele taiate cubulete ca la salata boeuf.

Se omogenizeaza compozitia adaugand sare, piper, miere si otetul.

Se fierbe 15 min. si se adauga mustarul amestecand in continuu 5 min.( altfel se branzeste compozitia).

Se aseaza in borcane fierbinti (proaspat scoase din cuptor), se leaga si se acopera cu o patura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise