Salata arabeasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 1 lingurita coriandru.
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Rosiile se oparesc si se curata de coaja, se taie in felii si se adauga coriandru; Separat se pregateste sosul, se amesteca sucul de lamiie cu piper din belsug, sa fie picant, sarea. Se toarna uleiul si se amesteca bine sosul; Se toarna peste rosii si se da la rece circa un sfert de ora inainte de a se servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise