Salata aromata de primavara

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 3 ridichi rosii
  • 2 oua fierte tari
  • 4 rosii mici
  • 1 ardei galben gras
  • 1 knorr ardei si verdeturi. Sosul: 4 linguri ulei de masline
  • busuioc
  • menta
  • oregano
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • usturoi verde
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

Se spala cu grija salata, frunza cu frunza, sub jet de apa, se spala rosiile si ardeiul. Rosiile se taie felii, ardeiul se taie fasii, se curata ouale de coaja si se taie felii. Se pun toate intr-o salatiera mare. Separat, se prepara sosul. Se amesteca ulei cu zeama de lamaie si sare, dupa gust. Se adauga frunzele de menta si busuioc, tocate marunt, usturoi verde si oregano (uscat), patrunjel si marar verde. Se toarna sosul preparat peste salata, se amesteca usor si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise