SALATA ASORTATA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla rosie coapta(se poate si fiarta, dar e mult mai gustosa coapta), 100 g smantana, 1 ou fiert tare, 2 lingurite tarhon, sare, piper.
  • Pt garnisit: cateva masline, o rosie.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, in apa sarata, ii curatam ii taiem felii. Sfecla se coace, se curata si se taie cubulete mici, sau se razuie pe razatoarea cu gauri mari. Punem intro salatiera: cartofii, sfecla, mazarea, tarhonul maruntit, mazarea, samantana, oul taiat felii, sare, piper. Gata salata, pe care o putem garnisi cu masline si rosii. Se consuma rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise