SALATA ASORTATA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla rosie coapta(se poate si fiarta, dar e mult mai gustosa coapta), 100 g smantana, 1 ou fiert tare, 2 lingurite tarhon, sare, piper.
  • Pt garnisit: cateva masline, o rosie.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, in apa sarata, ii curatam ii taiem felii. Sfecla se coace, se curata si se taie cubulete mici, sau se razuie pe razatoarea cu gauri mari. Punem intro salatiera: cartofii, sfecla, mazarea, tarhonul maruntit, mazarea, samantana, oul taiat felii, sare, piper. Gata salata, pe care o putem garnisi cu masline si rosii. Se consuma rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise