Salata asortata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 oua fierte tari
  • 150 g cascaval
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete
  • 250 g sparanghel
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala bine salata, frunza cu frunza, sub jet de apa rece si se taie fasii.

Se spala ardeii, se indeparteaza coditele si semintele, apoi se taie rondele. Se spala castravetele si se taie felii subtiri. Se curata ouale de coaja, apoi se taie felii.

Se pun intro salatiera mare salata spalata si taiata fisii, ouale curatate taiate in 4, castravetele curatat si taiat rondele, ardeii taiati fisii subtiri, sparanghelul taiat fin si se amesteca usor.

Separat, se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper, dupa gust, apoi se toarna peste ingredientele din salatiera.

Se amesteca cu grija ca sa nu se sfarame si se serveste imediat. Este o salata gustoasa si hranitoare. Se obtin cam 4 portii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise