Salata asortata cu spanac

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi,
  • 80 g spanac verde,
  • 1 ceapa,
  • 3 rosii,
  • 50 g miez de nuca,
  • 1-2 linguri mustar cu seminte,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 2 linguri patrunjel tocat fin,
  • 2 linguri otet,
  • 1 lingura branza de vaci proaspata, dietetica,
  • sare, piper

Mod de preparare

Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare, ceapa se taie solzisori, rosiile se taie felii, spanacul se spala si taie fasii, se pun toate intr-un bol. Miezul se toaca marunt. Intr-un bol se prepara vinegreta, se amesteca bine: uleiul, otet, mustarul, patrunjelul, branza, sare, piper. Sosul se amesteca bine cu legumele si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise