SALATA BAVAREZA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 1 cutie mica de smantana
  • 4 rosii
  • 1 lamaie
  • 50 gr unt
  • 4 catei de usturoi
  • 1 salata verde mica
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cubulete muschiul de vita,se ung bucatile cu usturoi pisat,sare ,piper si unt si se dau la cuptor in tava cu putina apa.Separat se spala si se taie rosiile si salata,si se prepara un sos din smantana,2 catei usturoi pisat si sare.Spre sfarsit friptura se stropeste cu vin,se lasa la rumenit si se scoate dupa ce s-a muiat carnea.Se pune

pe un platou salata taiata ,derasupra se pun feliile de rosii si bucatile de carne de vita,si se imbraca totul in sosul alb.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise