Salata belarusia

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 gr. bureti (ciuperci)
  • 200 gr. ficat de vita
  • 2 buc. castraveti
  • 3 buc. cepe
  • 2 buc. oua fierte
  • 1/3 de ceasca maioneza

Mod de preparare

Spalati buretii de 3-4 ori si taiati-i felii subtiri. Fierbeti separat ficatul de vita, raciti-l si apoi taiati-l in felii subtiri. Taiati ceapa fideluta si amestecati-o cu uleiul de masline. Curatati castravetii de coaja si taiati-i in bucatele mici. Taiati ouale in bucatele cat mai mici. Amestecati ingredientele, adaugati piper si sare dupa gust si jumatate din cantiatea de maioneza. Asezonati salata cu maioneza ramasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise