Salata beouf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi roz
  • 1 morcov
  • 100 gr mazare din conserva
  • 3 castraveti in otet sau murati
  • ardeii sau gogosari in otet
  • 200 gr parizer de pui
  • maioneza
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se spala si se se pun la fiert in apa rece cu foarte putina sare. Cand sunt fierti se scurg, se lasa sa se raceasca si se curata.

Cartofii, morcovul, castravetii, ardeii si parizerul de pui se taie cubulete.

Toate ingredientele se amesteca, se sareaza, se pipereaza si se adauga maioneza, lingurita de mustar si putina zeama de lamaie.

Se aseaza pe platou si se orneaza cu maioneza cu ardeii, masline ou fiert etc dupa fantazie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise