Salata Beouf pestisor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui,
  • cartofi,
  • morcovi,
  • mazare,
  • castraveti,
  • sare,piper,
  • maioneza,
  • putin Delikat.

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi) se fierb apoi se taie in cubulete, la fel de mici ca si pieptul. Mazarea am cumparat-o la cutie si este deja fiarta. Am taiat si castraveti in cubulete si am amestecat toate ingredientele intr-un castron mare. Se adauga doua linguri de maioneza si dupa gust daca va place, o lingura de mustar dulce. Am adaugat sare, piper, putin Delikat si dupa ce am amestecat bine toate ingredientele am inceput sa asez frumos pe tava salata, in forma de pestisor.
Pe deasupra am pus felioare de castraveti.
Ochisorul este o maslina taiata rondele.
Gura este un morcov fiert.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise