Salata berlineza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 ardei diferit colorati
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 0,500 g crenvursti
  • 200 g parizer
  • 100 g masline negre
  • 100 g masline verzi
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura mustar cu hrean
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala cartofii foarte bine si se pun la fiert; Intre timp se prepara o maioneza picanta din ou, ulei, mustar, piper si sare; Se taie ceapa rondele, ardeii se curata de cotor si seminte si se taie cubulete, crenvurstii se taie rondele, iar parizerul cuburi; Se scot samburii de la masline si se taie rondele maslinele verzi si negre; Cartofii fierti raciti se curata de coaja si se taie rondele, se pun intr-o salatiera si se amesteca cu grija cu celelalte ingrediente; Pe deasupra se toarna maioneza si se amesteca usor pentru a nu sfarama ingredientele;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise