Salata Boeuf

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pasare,
  • 3 morcovi,
  • 1/2 kg cartofi,
  • 4 - 5 castraveti murati,
  • 4 - 5 gogosari murati,
  • 4 oua,
  • 200 gr ciuperci,
  • 100 gr masline,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • zeama de lamaie,
  • mustar.

Mod de preparare

Pieptul de pasare se pune intr-o oala cu apa cu un praf de sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Separat morcovul, cartofii si ciupercile se pun si ele la fiert cu putina sare. Fierbem si 2 oua pentru maioneza. Dupa ce sau fiert legumele dar si pieptul de pui se taie bucati mici. Castravetii si gogosari murati se taie si ei bucati si se amesteca cu legumele si carnea. Maioneza se prepara din doua galbenusuri de ou fierte si doua crude, ulei si putina zeama de lamaie sau putin mustar. Se amesteca toate ingredientele cu trei sferturi din maioneza se pun pe un platou sau farfurie. Se orneaza cu maioneza ramasa gogosar murat, masline si albusul de ou fiert.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise