Salata Boeuf

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • _ carne de vita 500 g
  • - morcovi 1 kg
  • - radacina de patrunjel- 1/2kg
  • - cartofi 1 kg
  • - mazare 300 g
  • - castraveti murati jumatate de kg
  • - maioneza 500 g
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb toate legumele impreuna, separat se fierbe carnea de vita( se fierbe mai greu) dupa care se taie patrunjelul , castravetii, morcovii si cartofii si se amesteca impreuna cu carnea de vita taiata cubulete. Dupa ce se adauga sare si piper dupa gust se adauga maioneza. La final se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise