Salata boeuf

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi;
  • 500 gr. carne pui sau vita;
  • 400 gr. morcovi;
  • 300 gr.castraveti acri;
  • 300 gr. gogosari acri;
  • o jumatate borcan mazare;
  • 500ml ulei;
  • 4 oua;
  • o jumatate borcan mustar;
  • piper, sare.

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare; se spumeaza ori de cate ori este nevoie. Dupa ce este fiarta, se scoate si se toaca cubulete mici. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se toaca, la fel, cubulete mici. Morcovii se fierb separat, se taie cubulete. Intre timp se toaca si acreala si se lasa la scurs; se pregateste si maioneza din 2 galbenusuri crude si 2 fierte si uleiul, adaugandu-se la inceput o lingurita de mustar, ptr a fi sigure ca nu se

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise