Salata cu carne pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 cartofi, 1 pastarnac si 2 morcovi care au fiert in supa de pui
  • 100 g carne de pui fiarta in supa
  • 3 castraveti acri
  • 50 g mazare
  • 1 galbenus de ou
  • 50-60 ml ulei
  • 2 lingurite mustar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • cateva masline si rosii mici pentru decor
  • cateva felii de gogosari in otet pentru decor
  • sare, piper

Mod de preparare

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca foarte marunt. Castravetii acri se toaca marunt, se storc de zeama si se adauga in castron. Mazarea se da doua-trei clocote si se pune peste salata. Adaugati peste salata putin gogosar si patrunjel tocat pentru aspect.

Preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si turnati-o peste salata, dar pastrati doua-trei linguri pentru ornat.

Omogenizati salata, puneti-o pe un platou, ornati-o cu maioneza, masline, gogosari, peperoni, felii de castravete, frunze de patrunjel.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise