Salata brasoveana II

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salam 200 g cascaval 150 g morcovi 300 g mazare verde (conserva) 500 g gogosari in otet 150 g maioneza dietetica 500 g mustar 30 g

Mod de preparare

Salamul, cascavalul si gogosarii in otet se taie cuburi. Mazarea verde se scurge de zeama si se trece printr-un jet de apa rece. Morcovii se fierb si se taie cuburi. Se amesteca toate componentele, se adauga maioneza dietetica amestecata cu musta

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise