SALATA BUDAPESTA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mici
  • 3 gogosari in otet
  • 1 morcov mic
  • 200 gr parizer de pui
  • 3 linguri de maioneza
  • verdeturi dupa gust

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja la un loc cu morcovul si se racesc sub jetul de apa rece.Se curata,se taie cubulete cartofii si se amesteca cu morcovul,parizerul,gogosarii taiati in acelasi mod,precum si cu cele 3 linguri de maioneza.se da la frigider

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise