Salata bulgareasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 ardei grasi(gogosari,kapia)de culori diferite
  • 200-250 gr sunca presata
  • 150 gr cascaval
  • 4-5 oua fierte
  • sare,piper ulei,otet dupa gust

Mod de preparare

Se taie salata rondele,la fel si castravetii

Se taie rosiile pe jumatate si apoi rondele

Se taie fasii ardeiul

Se taie si sunca presata si oualele

Intr-un bol se aseaza toate ingredientele peste care se pune sare,piper,ulei,otet si apoi se rade cascaval

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise