Salata bulgareasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde1 buc
  • sunca presata75gr
  • rosii 3 buc
  • castraveti50gr
  • masline20gr
  • telemea 30gr
  • ou fiert 1 buc
  • dressing knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Salata verde se spala.sunca se taie suvite subtiri, rosiile si castravetii se spala, se toaca cuburi mici. Telemeaua se spala si se taie si ea cuburi mici. Intr-un bol se amesteca toate ingredientele. Salata se aseaza pe platou rupta bucatele. Adaugam compozitia de legume, se adauga sunca, maslinele, telemeaua si oul rondele. Se asezoneaza cu dressing knorr ardei si verdeturi in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise