Salata bulgareasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 rosii,
  • 1 castravete mare sau 4-5 mici,
  • 3 oua fierte,
  • 200 g jambon,
  • 50 g cascaval,
  • 1 cutie mica de porumb,
  • 200 g Feta,
  • 5-6 masline negre,
  • 2 cepe,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 5-6 linguri ulei de masline,
  • 2-3 linguri otet,
  • sare, piper

Mod de preparare

Castravetii si rosiile se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori fini, patrunjelul se toaca fin, se amesteca totul adaugand ouale fierte taiate in sferturi, porumbul scurs, Feta taiata cubulete, jambonul taiat bucatele mici, masline. Din sare, piper, ulei, otet se face un sos care se adauga in salata. Deasupra se pune cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise