Salata Bulgareasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 oua fierte tari
  • 200 gr. sunca presata
  • 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si ea feliute. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza, se adauga dupa gust ulei si otet. Otetul poate fi inlocuit cu zeama de lamiie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise