Salata bulgareasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii mari
  • 1 castravete
  • 2 ardei kapia rosii
  • 150g friptura de pui sau curcan
  • 150g cas de vaca
  • 4 fire ceapa verde
  • 3 oua
  • sare
  • ulei de masline
  • 1/4 lingurita tarhon
  • otet balsamic alb

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete de 1 cm si se amesteca cu friptura si casul taiate si acestea cuburi. Se taie ceapa si se adauga impreuna cu sare dupa gust, otet, ulei si tarhon. Se amesteca usor ingredientele si se orneaza cu oua fierte bine, taiate felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise