Salata bulgareasca cu spanac

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de foi de spanac
  • 100 gr.branza feta
  • 3fire de ceapa verde
  • 1piept de pui
  • zeama de la 1 lamaie sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie frunzele de spanac, se adauga branza feta taiata cubulete, se adauga si ceapa taiata rondele, se taie pieptul de pui cubulete si se rumeneste la cuptor cu putin sos de soia, se pun intr-un castron si se adauga: lamaia, sarea si uleiul de masline care se bat impreuna si se obtine un sos albicios, se amesteca toate si pofta buna .

Se poate exclude puiul, gustul este excelent!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise