SALATA BUNA SI CONSISTENTA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 oua
  • 100 g sunca de Praga
  • 2 castraveti verzi curatati de coaja
  • 3-4 rosii
  • 50 g masline
  • 1 ardei gras, curatat de seminte si cotor(mie imi place sa folosesc verde)
  • 100 g brinza telemea sau cas de oaie
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de otet
  • sare, piper, dupa gust
  • Din acesteste cantitati rezulta cam 4 portii.

Mod de preparare

Fierbeti ouale tari.

Spalati rosiile si castravetii, taiati-i rondele si puneti-i intrun castron. Adaugati apoi sunca(daca doriti puteti inlocui cu piept de pui afumat), frunzele de salata si ardeii, toate taiate fisii subtiri.

Adaugati branza taiata cubulete mici si ouale taiate rondele. Adaugati maslinele intregi, otet, ulei, sare si piper, dupa gust. Amestecati si ornati dupa imaginatie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise