Salata Caesar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1- 2 salate
  • 3-4 fileuri de anchois
  • 3-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 4 - 5 linguri sos Worcestershire
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 cescuta parmezan
  • crutoane
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine salata, se usuca;

Intr-un vas mare se pun: galbenusurile fierte moi, parmezanul ras, bucatile de ansoa bine strivite, sosul Worcestershire, sucul de lamaie, usturoiul strivit, se adauga uleiul treptat si se amesteca pana cand se ajunge la aspectul unei maioneze.

Pe o farfurie se pun frunzele de salata peste care se toarna compozitia preparata mai sus.

Se asesoneaza cu crutone si se mai presara putin parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise