Salata Caesar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 capatana mare de salata
  • * 1 catel usturoi
  • * 4 felii de pesmet sarat
  • * 1 ou
  • * sare
  • * piper
  • * 1 lingurita suc de lamaie
  • * 1 piept de pui prajit
  • * 4 linguri ulei de masline
  • * 1 lingura parmezan ras
  • * 1 lingurita mustar

Mod de preparare

1. Se spala salata, se scutura de apa si se taie fasii.

2. Feliile de pesmet se freaca cu usturoiul si se taie cubulete.

3. Pentru sos, se mixeaza oul, sucul de lamaie, mustarul si usturoiul, se adauga incet uleiul si se potriveste de sare, piper.

4. Sosul se toarna peste salata, apoi se adauga cubuletele de pesmet, cascavalul ras si pieptul prajit, taiat fasii subtiri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise