Salata Caesar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 2 salata verde
  • 80 g fileuri de ansoa
  • 1 lingura maioneza
  • 2 linguri otet de vin
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 g cascaval
  • 4 felii de paine
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 gulii 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lamaie
  • 2 oua

Mod de preparare

1. Speli carnea, o tai bucati subtiri pe care le presari cu sare, piper si imbru si le frigi pe gratarul incins.

2. Tai feliile de paine bucatele si le prajesti intr-o tava, la cuptor 10 minute.

3. Speli salata, o lasi sa se scurga , apoi o rupi in bucatele cat mai ari si o asezi pe o farfurie. Scurgi fileurile de ansoa de uleiul din conserva si le adaugi peste salata verde.

4. Tai carnea de pui fripta fasii si o adaugi in salata inpreuna cu maioneza si crutoanele.

5. Torni uleiul de masline, otetul de vin, pui sare si piper dupa gust si presari cacavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise