Salata Caesar cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de pui, fara piele si fara os
  • 1 salata mare
  • 100 - 200 crutoane pentru salata Caesar (aroma de usturoi)
  • 1-2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 25 g parmezan ras
  • 3-4 linguri otet
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingurita sos Worcestershire
  • sare, piper, suc de lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii si se condimenteaza cu sare, piper, eventual usturoi. Se prajeste 5 minute, pana cand este bine patruns.

Se prepara sosul de salata Caesar, amestecand intr-un castron mustarul, sosul Worcestershire, otetul si cateva linguri din uleiul in care a fost prajit puiul. Optional se poate adauga un ou fiert moale si fileuri de ansoa. Se omogenizeaza sosul de salata, trebuie sa aiba un aspect uniform, cremos.

Se taie salata. Se amesteca salata cu pieptul de pui prajit, crutoane cu aroma de usturoi, parmezan si sos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise