Salata Caesar cu sos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g maioneza,
  • 50 ml lapte,
  • 125 g parmezan,
  • 1 lingura mustar de Dijon,
  • 30 ml otet sau zeama de lamaie,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 capatana mica de salata verde,
  • 100 g bacon,
  • 30 g parmezan ras,
  • sare, piper

Mod de preparare

Salata se spala se desface in foi si se marunteste. Se pune intr-un bol si se amesteca cu baconul maruntit, parmezanul taiat cubulete. Din usturoiul pisat, mustar, lapte, maioneza, zeama de lamaie, sare, piper se face un sos care se toarna peste salata. Pe deasupra se pun crutoanele(paine prajita cubulete) si parmezanul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise