Salata Caesar cu sos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g maioneza,
  • 50 ml lapte,
  • 125 g parmezan,
  • 1 lingura mustar de Dijon,
  • 30 ml otet sau zeama de lamaie,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 capatana mica de salata verde,
  • 100 g bacon,
  • 30 g parmezan ras,
  • sare, piper

Mod de preparare

Salata se spala se desface in foi si se marunteste. Se pune intr-un bol si se amesteca cu baconul maruntit, parmezanul taiat cubulete. Din usturoiul pisat, mustar, lapte, maioneza, zeama de lamaie, sare, piper se face un sos care se toarna peste salata. Pe deasupra se pun crutoanele(paine prajita cubulete) si parmezanul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise