Salata Caesar cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 425 g ton in suc propriu, scurs (la conserva)
  • 1 salata mare, spalata, scursa si taiata in frunze de marime potrivita
  • 2 oua la temperatura camerei
  • 4 cepe verzi taiate subtire
  • 1 cana (80 g) parmezan ras
  • 2/3 cana sos Caesar
  • 4 felii subtiri de paine alba

Mod de preparare

Fierbeti ouale tari, raciti-le, curatati-le si taiati ouale in sferturi.

Prajiti painea si taiati-o in cubulete de 2 cm.

Intr-un bol mare asezati salata, ceapa, tonul, parmezanul ras, ouale si cubuletele de paine prajita, apoi amestecati usor.

Turnati deasupra dressingul Caesar, amestecati din nou si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise