Salata Caesar cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 425 g ton in suc propriu, scurs (la conserva)
  • 1 salata mare, spalata, scursa si taiata in frunze de marime potrivita
  • 2 oua la temperatura camerei
  • 4 cepe verzi taiate subtire
  • 1 cana (80 g) parmezan ras
  • 2/3 cana sos Caesar
  • 4 felii subtiri de paine alba

Mod de preparare

Fierbeti ouale tari, raciti-le, curatati-le si taiati ouale in sferturi.

Prajiti painea si taiati-o in cubulete de 2 cm.

Intr-un bol mare asezati salata, ceapa, tonul, parmezanul ras, ouale si cubuletele de paine prajita, apoi amestecati usor.

Turnati deasupra dressingul Caesar, amestecati din nou si serviti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise