Salata calda de cartofi cu bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g cartofi noi
  • 225 g bacon (bucata intreaga, nefeliata)
  • 2 salate crete, spalate, curatate si uscate
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Fierbeti cartofii in coaja.

Feliati baconul si dati-l la tigaie, fara ulei in plus.

Impartiti salata pe patru farfurii.

Asezati apoi cartofii fierti si puneti deasupra baconul; in tigaia in care a fost prajit baconul adaugati ulei si otet, dati intr-un clocot, asezonati cu sare si piper dupa gust si turnati deasupra salatei.

Amestecati usor si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise