Salata calda de cartofi noi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi noi, spalati
  • 1 cub concentrat de supa de legume
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata

Mod de preparare

Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.

Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.

http://lauradfood.blogspot.com/

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise