Salata calda de linte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g linte rosie
  • 50 g ceapa
  • 50 ml supa de pui degresata
  • 3 linguri otet de mere
  • 3 linguri ceapa verde tocata
  • 100 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se pun la fiert 500 ml de apa, ceapa intreaga si lintea, circa 30 de minute, pana cand acestea sunt fierte. Se scurge apa si se inlatura ceapa.

2. Supa de pui se combina cu otetul, sarea, piperul si usturoiul. Se adauga lintea si se amesteca bine.

3. Rosiile se spala si se taie felii.

4. Lintea se imparte in patru farfurii si se orneaza cu felii de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise